Software ontwikkelaar

Locatie: Enschede, Overijssel
Datum Geplaatst: 29-06-2018
Software developer
Zoeken naar de beste oplossing, niet de snelste. 


Binnen het software ontwikkelteam van B-ware in Enschede is ruimte voor uitbreiding.
B-ware is ontwikkelaar en leverancier van DocSys, de flexibele software waarmee organisaties eenvoudig altijd in huisstijl werken. B-Ware Business Software heeft ruim 25 jaar ervaring met het vereenvoudigen van documentcreatie, optimaliseren van document workflow en huisstijlautomatisering.

Binnen een zelfsturende team heb je de mogelijkheid om samen met je collega’s de beste software neer te zetten en de ontwikkelafdeling verder te professionaliseren. Je gaat werken met de nieuwste tools en technieken en krijgt volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Jouw rol:
Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het vinden van de beste oplossingen om de wensen van de klanten mogelijk te maken en het product verder te verbeteren. Ook dagen we je uit om mee te denken in het inzetten van de nieuwste technologische ontwikkelingen om alles zo mooi en nieuw mogelijk te maken. Naast programmeren is er ruimte om nieuwe onderdelen te leren of nieuwe aspecten te proberen.

Jouw werkomgeving:
Bij B-ware werken mensen die trots zijn op hun bedrijf en het product. Er is sprake van een informele, sociale, rustige en prettige sfeer. Het niveau van de code ligt hoog en er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing. Als nieuwe collega binnen het ontwikkelteam ga je werken met de nieuwste versie van C# (versie 7), met behulp van Visual Studio 2017 en Team Foundation 2018. Je gaat werken in agile teams met 2-wekelijkse sprints. De back-end van de software runt op C# 7 in .NET 4.6.1, het front-end draait op ES6 in combinatie met het KnockoutJS framework. Er wordt gebruik gemaakt van NuGet en npm als package managers, om het leven makkelijker te maken. De code is consistent qua stijl vanwege de algemeen toegepaste stijlregels.Met behulp van git wordt gewerkt via feature branching in combinatie met pull requests.

B-ware  nodigt je uit te reageren als je:
  • minimaal basiskennis en –ervaring hebt in het ontwikkelen van software;
  • ondanks dat wij ontwikkelen in C# is kennis en ervaring in het ontwikkelen in een andere taal ook prima.


Wat B-ware jou kan bieden:
  • een groeiende organisatie met innoverende software;
  • een gepassioneerd team van specialisten in een informele en gezellige organisatie
  • vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je functie;
  • legio mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen of samen met collega’s verschillende seminars te volgen;
  • een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • dagelijks een gezamenlijke lunch
  • gratis sporten bij de Basic-Fit met je collega’s
  • uitdagende projecten bij grote klanten zoals de Nederlandse overheid, FrieslandCampina en de NS

Kijk ook achter de schermen bij B-ware voor meer informatie.

Heb je interesse, of heb je vragen over de functie of over B-ware als bedrijf dan kun je contact opnemen met onze recruitment partner Jeroen Haandrikman van Visie Selectie & Advies B.V.

Jeroen is te bereiken via email: j.haandrikman@visie.com of via het volgende mobiele nummer: 06-515 60 825.
 
 
 
Als je via B-ware of via Visie solliciteert, ga je ermee akkoord dat wij je gegevens opslaan. Die gebruiken we alleen voor deze sollicitatieprocedure. Wij bewaren je gegevens tot maximaal één jaar nadat je gesolliciteerd hebt. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met de gegevens die je ons verstrekt.
René Pigge
Visie Selectie & Advies B.V.

Please contact me with any questions:

Email:
r.pigge@visie.com

Phone:
(w) 053 - 432 88 20
(c) 06-10525996

Vertrouwen kunnen we niet dichtspijkeren met woorden, wel kunnen we aangeven hoe we met uw informatie omgaan. Lees onze privacyverklaring
of
this job portal is powered by CATS