Linux Engineer

Locatie: Enschede, Overijssel
Datum Geplaatst: 31-08-2018

Linux Engineer

Vanuit root-cause oplossingen aandragen om applicaties online bereikbaar te houden

 

Jouw rol:

Als Linux Engineer draag je bij aan het optimaliseren en continue verbeteren van onze eigen- en klant systemen. Wanneer zich een probleem voordoet ben je in staat de root-cause te identificeren om vervolgens van daaruit een betrouwbare oplossing te kunnen bedenken. Het informeren van de klant en je collega’s is een belangrijk onderdeel van je rol. De technologie verandert snel, en jij onderzoekt graag hoe we deze zo optimaal en efficiënt mogelijk benutten voor onze organisatie én onze klanten.
Het is onze gezamenlijke uitdaging omgevingen te ontwerpen waarmee we “high availability” oplossingen kunnen bieden.
 

Inhoudelijke aspecten van jouw rol:

Het inrichten, configureren en onderhouden van Linux systemen, eventueel in combinatie met storage en netwerken. Het werken aan- en implementeren van virtualisatie oplossingen, netwerkbeveiliging, routing, switching, firewalls en monitoring. Uitvoeren van root-cause analyses en daarbij de prestatie van de systemen en netwerken optimaliseren. Het efficiënt analyseren en oplossen van incidenten. Onderhouden van alle documentstromen en bijdragen aan een gestructureerde informatievoorziening voor jou, je collega’s en onze klanten. Kritisch meedenken in het verbeteren van onze processen en dienstverlening.  
 

Jouw werkomgeving

Als jouw toekomstige collega’s streven we allemaal hetzelfde doel na: werken aan continuïteit en kwaliteit waarbij de klant centraal staat.
 
Met onze maatwerk hosting- en netwerkoplossingen zorgen wij dagelijks dat onze klanten hun werk kunnen doen. Dat zij de focus kunnen leggen op hún corebusiness. De rode draad binnen ons team is het continu werken aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze eigen- en klantomgevingen.
Binnen Root leeft techniek maar draait alles om mensen. Wij geloven dat als jij je ontwikkelt, Root zich ook ontwikkelt om klanten nog beter te kunnen bedienen. De bedrijfscultuur van Root krijgt kleur door het nastreven van onze kernwaarden die gericht zijn op gedrag, ontwikkeling en vertrouwen.
 

Wij nodigen je – met jouw Linux kennis - uit te reageren als je:

  • afstand kunt nemen van de dagelijkse praktijk en een beeld kunt ontwikkelen hoe nieuwe technologie toegepast kan worden;
  • het vermogen hebt om zelf keuzes te willen en durven nemen (eigenaarschap tonen);
  • zelf met (creatieve) voorstellen komt;
  • in staat bent een goede verstandhouding te creëren met klanten en collega’s.
 

Wat wij jou kunnen bieden:

  • een team van enthousiaste en loyale collega’s die je bijstaan met kennis;
  • een samenwerkende en lerende omgeving;
  • ondersteuning bij jouw persoonlijke groei op basis van jouw toekomstverwachting;
  • de ruimte om je eigen werk vorm te geven en ideeën om te zetten in initiatieven.
 
Kijk ook op https://root.nl voor meer informatie over Root.
 
Ben je nieuwsgierig geworden wat Root jou kan bieden naast het leveren van een bijdrage in jouw toekomst? Maak je interesse kenbaar en wij nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt.
 
Heb je vragen over de vacature van Linux Engineer, dan kun je René Pigge hiervoor benaderen. Dit kan per mail (r.pigge@visie.com), telefonisch op (053) 43 28 820 of via WhatsApp (06) 10 52 59 96.
 

Keywords: Ubuntu, Debian, Centos, Apache, Nginx, PHP, NFS, MySQL, PostgreSQL, HAProxy, KeepAlived, Exim, Cyrus, Bash, Python, Perl, Zabbix, Nagios, Ansible, Puppet VMware, AWS.
 
René Pigge
Visie Selectie & Advies B.V.

Please contact me with any questions:

Email:
r.pigge@visie.com

Phone:
(w) 053 - 432 88 20
(c) 06-10525996

Vertrouwen kunnen we niet dichtspijkeren met woorden, wel kunnen we aangeven hoe we met uw informatie omgaan. Lees onze privacyverklaring
of
this job portal is powered by CATS