Key Account Manager

Locatie: Enschede, Overijssel
Datum Geplaatst: 14-09-2018

Key Account Manager

Focus op strategische klanten en het realiseren van iets dat nog nooit eerder is gedaan.

 

Jouw rol:

Als Key Account Manager werk je intensief samen met veelbelovende internationale klanten en bewaak je de balans tussen commercie en techniek. Enerzijds ben je gericht op het binnenhalen van nieuwe maatwerk ontwikkelprojecten en anderzijds begeleid je projecten van ontwikkel- naar productiefase. Samen met collega’s van het strategisch salesteam ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelen voor productiecontracten.
 

Inhoudelijke aspecten van jouw rol:

Een rode draad binnen je rol is het discussiëren over technologie en technologische concepten. Je ontplooit verkoopactiviteiten en/of andere activiteiten die leiden tot productie van Microfluidics of MEMS oplossingen. Binnen het salesteam werk je nauw samen met andere afdelingen zoals R&D, Marketing en Productie. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van opportuniteiten neem je een leidinggevende en coördinerende rol aan, om de voortgang in goede banen te leiden en af te stemmen met interne en externe contactpersonen. Je collega van de afdeling Product Development, die de rol heeft van Business Manager, is verantwoordelijk voor het technische gedeelte tijdens de prototypingfase. Je geeft input en feedback van klanten en uit markten door aan betrokken stakeholders om strategische beslissingen te kunnen nemen en gerichte acties uit te kunnen voeren.
 

Jouw werkomgeving

Je komt te werken in een omgeving waar de directie stuurt op motivatie op basis van de volgende elementen: Autonomy, Mastery en Purpose. Als Key Account Manager fungeer je binnen multidisciplinaire teams, in een hightech omgeving met snel veranderende prioriteiten waar collega’s gepassioneerd praten over techniek. Producten van Micronit zijn over de hele wereld te vinden in DNA-analysesystemen, point-of-care testoplossingen en ze zijn zelfs te vinden in de ruimte. Wat Mircronit uniek maakt is de combinatie van expertise op het gebied van microtechnologie, microbewerkingen en kwaliteitsbewustzijn die gericht zijn op ontwikkeling en productie. De overlegfrequentie ligt hoog mede door de sleutelpositie die je inneemt. Doordat de werkzaamheden niet strikt gescheiden zijn, zie je meerdere facetten van Micronit met een kantoor in Enschede en Dortmund (Duitsland).
 
Micronit is een groeiende (en veranderende) organisatie met hoogopgeleide mensen die een kwalitatief hoger doel nastreven: Een bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van het leven!
 

Wij nodigen je – met jouw cleanroom achtergrond - uit te reageren als je:

 • afstand kunt nemen van de dagelijkse praktijk en beschikt over een abstract denkvermogen om een beeld te kunnen ontwikkelen hoe nieuwe technologie toegepast kan worden;
 • het vermogen hebt om op basis van eigen overtuiging te handelen (eigenaarschap tonen) en collega’s daarin mee te nemen in een teamaanpak (leiderschap tonen);
 • in staat bent een goede verstandhouding te creëren met klanten en collega’s;
 • actief en vasthoudend kunt werken aan het bereiken van (commerciële) doelen;
 • oplossingen zodanig kunt aandragen waardoor klanten zich gecommitteerd voelen om orders af te sluiten;
 • hoge eisen stelt aan jezelf en aan de kwaliteit van geleverde werkzaamheden;
 • de drive en vasthoudendheid hebt om het verschil te maken.
 

Wat wij jou kunnen bieden:

 • de dynamiek van een groeiend Twents hightech bedrijf;
 • een team van enthousiaste en intelligente collega’s die intrinsiek gedreven worden door de techniek;
 • een team waar je makkelijk instapt;
 • een lerende werkomgeving waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • de mogelijkheid om partnerschap met klanten aan te gaan om iets te realiseren dat nog nooit eerder is gedaan;
 • de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven.
 
 
Neem ook een kijk achter de schermen: https://www.visie.com/micronit/
 
Ben je nieuwsgierig geworden wat Micronit jou kan bieden naast het leveren van een bijdrage in jouw toekomst? Maak je interesse kenbaar en wij nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt.
 
Heb je vragen over de vacature van Key Account Manager, dan kun je René Pigge hiervoor benaderen. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06-10525996 of per mail (jobs@micronit.com).
 
René Pigge
Visie Selectie & Advies B.V.

Please contact me with any questions:

Email:
r.pigge@visie.com

Phone:
(w) 053 - 432 88 20
(c) 06-10525996

Vertrouwen kunnen we niet dichtspijkeren met woorden, wel kunnen we aangeven hoe we met uw informatie omgaan. Lees onze privacyverklaring
of
this job portal is powered by CATS