ICT Servicedesk medewerker

Locatie: Enschede, Overijssel
Datum Geplaatst: 08-02-2019

ICT Servicedesk medewerker

Meedenken in oplossingen met de ambitie om door te groeien.

 

Jouw rol:

Als ICT Servicedesk medewerker draag je bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening en ondersteun je onze processen. Het ondersteunen en informeren van de klant en je collega’s is een belangrijk onderdeel van je rol. De technologie verandert snel, en jij onderzoekt graag hoe we deze zo optimaal en efficiënt mogelijk benutten voor onze organisatie én onze klanten.
 

Inhoudelijke aspecten van jouw rol:

Als eerste aanspreekpunt op onze Servicedesk verleen je 1e en 2e lijns ondersteuning aan gebruikers en ICT-beheerders. Je registreert binnenkomende e-mails en telefoongesprekken en zorgt voor een goede opvolging. Je monitort en beheert dagelijks de Serviceomgeving en speelt hierbij in op veranderingen. Daarnaast ondersteun je collega’s in het oplossen van vraagstukken, je houdt je bezig met diverse werkzaamheden inzake systeembeheer en je verzorgt de afhandeling van bestellingen. Afhankelijk van je eigen ambitie kun je de rol van ICT servicedesk medewerker uitbreiden.
 

Jouw werkomgeving:

Als jouw toekomstige collega’s streven we allemaal hetzelfde doel na: werken aan continuïteit en kwaliteit waarbij de klant centraal staat.
 
Met onze maatwerk hosting- en netwerkoplossingen zorgen wij dagelijks dat onze klanten hun werk kunnen doen. Dat zij de focus kunnen leggen op hún corebusiness. De rode draad binnen ons team is het continu werken aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze eigen- en klantomgevingen.
 
Binnen Root leeft techniek maar draait alles om mensen. Wij geloven dat als jij je ontwikkelt, Root zich ook ontwikkelt om klanten nog beter te kunnen bedienen. De bedrijfscultuur van Root krijgt kleur door het nastreven van onze kernwaarden die gericht zijn op ieders drijfveren, ontwikkeling en vertrouwen.
 

Wij nodigen je uit te reageren als je:

  • kennis hebt van Windows en/of Linux, en hier graag mee experimenteert;
  • kennis hebt van netwerkapparatuur;
  • klantgericht bent;
  • prioriteiten durft te stellen en hiernaar handelt;
  • nieuwsgierig bent en je verder wilt te ontwikkelen.
 

Wat wij jou kunnen bieden:

  • een team van loyale collega's die je bijstaan met kennis, zodat jij er niet alleen voor staat;
  • een informele werkomgeving waar plezier hebben in je werk een belangrijke rol heeft;
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen in een richting die jij ambieert;
  • structuur waardoor jij jouw werkzaamheden kunt uitvoeren;
  • Root thema- en pizzasessies om je kennis te bevorderen en te delen met collega’s/vakgenoten.
 
Ben jij de ICT Servicedesk medewerker die de ambitie heeft door te groeien? Ben jij nieuwsgierig geworden wat Root jou kan bieden naast het leveren van een bijdrage in jouw toekomst? Maak je interesse kenbaar en wij nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt.
 
Heb je vragen over de vacature van ICT Servicedesk medewerker of over Root als jouw toekomstige werkgever, dan kun je René Pigge hiervoor benaderen. Dit kan per mail (personeelszaken@root.nl) of telefonisch of via WhatssApp op (06) 10 52 59 96 (ook in de avonduren).
 
 
René Pigge
Visie Selectie & Advies B.V.

Please contact me with any questions:

Email:
r.pigge@visie.com

Phone:
(w) 053 - 432 88 20
(c) 06-10525996

Vertrouwen kunnen we niet dichtspijkeren met woorden, wel kunnen we aangeven hoe we met uw informatie omgaan. Lees onze privacyverklaring
of
this job portal is powered by CATS